Uusiutuvaa lämpöenergiaa Boschin ilma-vesilämpöpumpulla

Olemme valinneet Boschilta Suomen olosuhteisiin sopivan ilma-vesilämpöpumpun, jonka energiatehokkuus on markkinoiden paras. Sertifioituna Bosch Lämpömestarina kaikilla ilma-vesilämpöpumpuillamme on 6 vuoden laitteistotakuu, 10 vuoden kompressoritakuu ja 2 vuoden asennustakuu. Asennamme siistin sisä- ja ulkoyksikön parissa päivässä.

Uusiutuvaa lämpöenergiaa Boschin ilma-vesilämpöpumpulla

Olemme valinneet Boschilta Suomen olosuhteisiin sopivan ilma-vesilämpöpumpun, jonka energiatehokkuus on markkinoiden paras.

Asennamme siistin sisä- ja ulkoyksikön parissa päivässä.

Bosch Compress 7000i

Hiljainen, tyylikäs ja huipputehokas ilma-vesilämpöpumppu

Bosch Compress 7000i

Bosch Compress 3000 AWS

Varma ja kustannustehokas ilma-vesilämpöpumppu

Miten ilma-vesilämpöpumpun asennus etenee?

  1. Suunnittelemme ja mitoitamme ilma-vesilämpöpumpun kohdekohtaisesti.
  2. Saat tarvittaessa Osuuspankin tai Ecsterin rahoituksen ilman pankkikäyntiä.
  3. Asennamme sisä- ja ulkoyksikön nopeasti parissa päivässä.
  4. Puramme ja kierrätämme vanhan lämmitysjärjestelmän.
  5. Nautit helppokäyttöisestä ja energiatehokkaasta lämmityksestä huolettomin mielin.

Tiedätkö, mikä on Bosch Lämpömestari?

Keski-Suomen Lämpö on Boschin sertifioima ja kouluttama jälleenmyyjä, Bosch Lämpömestari. Huolehdimme lämmitysjärjestelmäsi uusinnasta paikallisten ammattilaisten voimin aina suunnittelusta ja mitoituksesta asennukseen ja ylläpitoon.

Meiltä saat markkinoiden pisimmät takuut – kaikilla lämpöpumpuillamme on jopa 6 vuoden laitetakuu, ja 10 vuoden kompressoritakuun.

Lämpömestari takuu
Lämpömestari takuu

Miten ilma-vesilämpöpumppu toimii?

Vesi-ilmalämpöpumppu tuottaa uusiutuvaa energiaa ulkoilmasta ja siirtää sen rakennuksen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään, kuten lattialämmitykseen tai patteriverkostoon. Suunnittelemme, asennamme ja huollamme Boschin ilma-vesilämpöpumput koko Keski-Suomen alueella. Kauttamme saat kaiken tarvittavan aina suunnittelusta LVI- ja sähköasennuksiin.

Ilma-vesilämpöpumppu sopii kotien, liiketilojen ja taloyhtiöiden ainoaksi lämmönlähteeksi tai tukemaan olemassa olevaa järjestelmää, kuten sähkö- tai öljylämmitystä. Maalämpöön verrattuna ilma-vesilämpöpumpun asentaminen on nopeaa, koska järjestelmä ei vaadi porakaivoa. Asennamme siistin sisä- ja ulkoyksikön parissa päivässä.

Ilma-vesilämpöpumpun mitoitus tehdään aina tarkasti kohteen mukaan.

Selkeä ja helppolukuinen tarjouksemme sisältää ilma-vesilämpöpumpun mitoituksen ja arvion takaisinmaksuajasta. Erittelemme asennustöiden osuuden valmiiksi kotitalousvähennyksen hakemista varten. Lisäksi olemme tukenasi järjestelmän käytön aikana Boschin valtuuttamana huoltoliikkeenä.

Miten ilma-vesilämpöpumppu toimii?

Referenssikuvia:

Referenssikuvia:

Keski-Suomen Lämpö -rahoitus

Keski-Suomen Lämmön kautta saat lämmitysprojektiisi Osuuspankin rahoituksen ilman pankissa käyntiä.